Haardonaties kan je opsturen in een stevige envelop naar:

Haardonatie.nl

Melanenweg 6

4661 RZ Halsteren

Heb je nog vragen over haardonatie mag je natuurlijk ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken op 0164 255 000.

 

Dames

Collectie

Dames

De pruiken van de selectie Essential vallen voor iedereen in de basisverzekering. Deze pruiken hebben een degelijk binnenwerk en zijn altijd netjes afgewerkt. Onze premium pruiken bieden net wat meer comfort en betere pasvorm. Deze pruiken zijn met de hand ingeplant. De Essential+ pruiken ogen heel natuurlijk waardoor je minder het gevoel krijgt dat je een pruik draagt. NHS biedt een grote selectie aan Essential+ pruiken.

Premium plus pruiken zijn handgemaakt en sluiten perfect aan. Dankzij de module caps kan de diepte en de grootte van de muts verkleind worden zodat deze de vorm van het hoofd aanneemt.

De pruiken die van echt haar gemaakt zijn onderscheiden zich door de perfectie en de glans van haar ten opzichte van synthetische pruiken. Het voelt aan als je eigen haar en is ook zodoende te stylen.

Catalogus collectie

Wilt u onze complete selectie met Essential en Premium pruiken zien? Vraag dan nu een catalogus aan via het aanvraagformulier!