Haardonaties kan je opsturen in een stevige envelop naar:

Haardonatie.nl

Melanenweg 6

4661 RZ Halsteren

Heb je nog vragen over haardonatie mag je natuurlijk ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken op 0164 255 000.

 

hoe doneer je?

Het haar wat je doneert moet gevlochten vanaf 20 cm lang zijn. Het liefst hebben we natuurlijk zo lang mogelijk haar. Als er een pruik wordt gemaakt van jouw haar gaat er vaak al 5 tot 8 cm verloren aan het inknopen. Daarna moet het ook nog in model geknipt worden. Als je dan bedenkt dat een meisje of vrouw graag lang haar zou willen hebben, dan moet je al gauw een vlecht doneren van 30 tot 35 cm lang.

Graag zien we ook dat je haar schoon, droog en gevlochten is als je het opstuurt. Dit is omdat de haren dan mooi bij elkaar blijven zitten en het belangrijkste….dat de haren allemaal in de juiste richting blijven. Dit is erg belangrijk omdat het haar, als je het onder een microscoop legt, allemaal kleine schubben heeft en die moeten allemaal dezelfde kant op staan anders zou het haar erg gaan klitten.

Je kan je haar bij je eigen kapper laten afknippen en naar ons opsturen, maar je mag ook bij Kapsalon Vermaat in Bergen op Zoom (0164 262525) een afspraak maken. Dan wordt je haar gratis in een leuk nieuw kapsel geknipt en zorgen zij voor het opsturen van je gedoneerde haar naar ons toe.

Help kinderen en volwassen mensen die om wat voor reden dan ook kaal zijn en dat liever niet willen zijn.

Word jij een #haarmaatje?
Haarmaatje