Haardonaties kan je opsturen in een stevige envelop naar:

Haardonatie.nl

Melanenweg 6

4661 RZ Halsteren

Heb je nog vragen over haardonatie mag je natuurlijk ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken op 0164 255 000.

 

wie help je?

Haaruitval, iedereen kent wel iemand die hier last van heeft, of misschien overkomt het jezelf. Als gevolg van de effecten van chemotherapie bij de behandeling van kanker. Of omdat men lijdt aan een auto immuunziekte, waarbij haaruitval in verschillende vormen en degradaties voor kan komen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hiervan last hebben. Met een mooi woord heet dit alles Alopecia. Wat de reden ook is, je haar verliezen is nooit leuk. Bij de een is het tijdelijk, maar bij een ander is het definitief.  

Wanneer je op straat loopt, dan weet je eigenlijk niet hoeveel mensen om je heen er een pruik dragen, en wat de reden hiervan is. Een pruik gemaakt van echt haar is bijna niet te onderscheiden van een natuurlijke volle bos haar.  Maar zoals de naam al doet vermoeden, een pruik van echt haar wordt gemaakt van het haar dat door iemand gedoneerd is. Voor het maken van een pruik heb je al snel haar nodig met  een lengte van 20 cm. En je hebt vaak meerdere staarten nodig. Voor één pruik wordt haar van wel drie haardonaties gebruikt. Als er een pruik met lang haar gemaakt moet worden dan heb je dus ook lang haar nodig, 30 tot 35 cm lang.

Help kinderen en volwassen mensen die om wat voor reden dan ook kaal zijn en dat liever niet willen zijn.

Wordt jij een #haarmaatje?
Haarmaatje