Haardonaties kan je opsturen in een stevige envelop naar:

Haardonatie.nl

Melanenweg 6

4661 RZ Halsteren

Heb je nog vragen over haardonatie mag je natuurlijk ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken op 0164 255 000.

 

Wij adviseren u graag

Informatiegesprek

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u nog meer informatie geven over uw wensen en de mogelijkheden daartoe.

Het is belangrijk dat u voor de aanschaf of het informatiegesprek een moment uitkiest waarop u rustig de tijd heeft. Wellicht is het prettig om iemand van familie of vrienden mee te nemen. Deze informatiegesprekken zijn geheel vrijblijvend en u heeft geen aankoopverplichting.

Na het aanvragen van een informatiegesprek kunt u altijd binnen 5 dagen bij ons terecht. Ook als u niet zeker weet of uw haar uit gaat vallen door de chemotherapie, kunt bij ons terecht voor een pruik. Wij reserveren dan 6 weken de pruik voor u.

Alle introductie/informatiegesprekken worden door professionele haarwerkspecialisten uitgevoerd, hij/zij kan u de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen bij het zien van de huidige situatie beter uitleggen. Soms is er meteen een oplossing voor uw probleem voorhanden en gaat u nog dezelfde dag met uw droomkapsel naar huis.

Wanneer u het onderstaande formulier invult, nemen wij contact met u op en maken wij met u een afspraak voor een gratis informatie/adviesgesprek over de mogelijkheden van haarwerken en een totale haaranalyse. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen met De Haarhoeve voor het maken van een afspraak.

[contact-form-7 id=”4420″]
Haarhoeve
• maak alvast kennis •

Introductiefilmpje

In dit introductiefilmpje kunt u kennismaken met de Haarhoeve en en idee krijgen van hoe uw bezoek eruit kan zien.