Haardonaties kan je opsturen in een stevige envelop naar:

Haardonatie.nl

Melanenweg 6

4661 RZ Halsteren

Heb je nog vragen over haardonatie mag je natuurlijk ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken op 0164 255 000.

 

vergoeding

Vergoeding verzekering

Als u in aanmerking komt voor een pruik, heeft u misschien recht op een vergoeding. Hieronder staat uitgelegd wanneer u in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of totale vergoeding van uw haarwerk. Weet u het niet zeker? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Natural Hair Solutions heeft contact met alle zorgverzekeraars in Nederland. Op deze manier geven we u snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Via de contactpagina kunt u ons bereiken.

Basis vergoeding

Indien u over een medische indicatie (verwijsbrief) beschikt, keert uw zorgverzekeraar in de meeste gevallen een basisvergoeding uit. Deze basis vergoeding is voor iedereen gelijk en bedraagt per 1 januari 2020 €443,- per 12 maanden. Heeft u een medische indicatie en een basisvergoeding en wilt u een pruik bij ons bestellen? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Aanvullende vergoeding

Bent u aanvullend verzekerd, kunt u wellicht een hogere vergoeding krijgen.
De hoogte hiervan verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering. We willen u dan ook vragen om met ons contact op te nemen zodat we met u specifiek kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.